Treść strony
ATLAS CHORÓB POCHODZENIA NIEORGANICZNEGO
Autorzy opracowania:
Dr hab. Janusz Rosada
Dr hab. Renata Gaj
Prof. dr hab. Witold Grzebisz
Mgr Andrzej Zachmann
Dr hab. Marek Korbas
Poznań 2011
NAKŁAD WYCZERPANY
WSTĘP
Rozdział I. Zboża
1.1. Niedobór azotu
1.2. Niedobór fosforu
1.3. Niedobór potasu
1.4. Niedobór magnezu
1.5. Niedobór siarki
1.6. Niedobór manganu
1.7. Niedobór miedzi
Rozdział II. Kukurydza
11.1. Niedobór azotu
11.2. Niedobór fosforu
11.3. Niedobór potasu
11.4. Niedobór magnezu
11.5. Niedobór cynku
11.6. Niedobór boru
11.7. Niedobór żelaza
Rozdział III. Rzepak
111.1. Niedobór azotu
111.2. Niedobór fosforu
111.3. Niedobór magnezu
111.4. Niedobór siarki
111.5. Niedobór wapnia
111.6. Niedobór boru
111.7. Niedobór manganu
111.8. Niedobór molibdenu
Rozdział IV. Buraki cukrowe
IV.1. Niedobór fosforu
IV.2. Niedobór potasu
IV.3. Niedobór magnezu
IV.4. Niedobór siarki
IV.5. Niedobór boru
Rozdział V. Ziemniaki
V.1. Niedobór azotu
V.2. Niedobór potasu
V.3. Niedobór magnezu
V.4. Niedobór siarki
V.5. Niedobór boru
V.6. Niedobór manganu
